Somos Vall d'Hebron

Imagen de Marta Allué López
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dra. Marta
Allué López

Dra.
Marta
Allué
López

Sóc metgessa adjunta del servei de Urologia. La meva activitat mèdica, quirúrgica i investigadora es desenvolupa principalment  a la Unitat de Urologia Funcional i Neurourologia. La unitat ofereix la valoració, diagnòstic  i tractament mèdic i quirúrgic dels pacients amb alteracions  de la micció. Està especialitzada en la valoració de la bufeta neurògena i realitza  proves diagnòstiques de Urodinàmia i Videourodinàmia. Així mateix, part de la meva activitat està vinculada a l’equip de trasplantament renal i a l’atenció de urgències de la meva especialitat. 

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital General

Médico
Urología
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Sóc llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Al 2006 vaig concloure la formació com metgessa  especialista en Urologia a l'Hospital Universitari Miguel Servet de Saragossa  i em vaig incorporar a l’Hospital Universitari Vall Hebron formant part de la Secció de patologies de la bufeta i vies urinàries.  M’he especialitzat en Urologia Funcional i  Neurourologia, dedicant en la actualitat, gran part de la meva activitat en aquesta área. A més formo part de l’equip de trasplantament renal i participo en l’atención de urgències urològiques. 

Formació: Tesi Doctoral Cum Laude en càncer de próstata per la Universitat de Saragossa al 2012.  He cursat el Màster en Urologia Funcional i el Màster en Metodologia Urodinàmica per la Universitat de Salamanca. 

Al llarg de l’any mantinc la meva formació continuada a través de cursos, congressos i jornades científiques nacionals i internacionals. 

Estic vinculada a dos grups de treball nacional amb equips multidisciplinars en l’ àrea de la bufeta neurògena i la lesió medul.lar. 

En l’àmbit de la docència participo en cursos de formació de professionals amb interès en la urologia funcional i la bufeta neurògena. 

 

 
Noticias relacionadas
Profesionales relacionados
Dr. Enrique
Trilla Herrera
Jefe de Servicio
Urología
Dr. Juan
Morote Robles
Médico
Urología
Oncología, Investigación biomédica en Urología
Dr. Carles Xavier
Raventós Busquets
Jefe de Sección
Urología
Dr. David
Lorente García
Dra. Mercè
Cuadras Solé
Dr. Fernando
Lozano Palacio
Médico
Urología
Dr. José
Placer Santos
Médico
Urología
Dr. Alonso
Narvaez Barros
Dra. Ana
Celma Domènech
Médico
Urología
Dr. Raul
Cocera Rodríguez
Médico
Urología
Dr. Albert
Carrión Puig
Médico
Urología
Dr. Carlos
Salvador Lacambra
Dr. Luis
Castro Sáder