Somos Vall d'Hebron

Imagen de Mª Josep Cabañas Poy
 
User info Wrapper
imagen
User info

Sra. Mª Josep
Cabañas Poy

Sra.
Mª Josep
Cabañas
Poy

Soc farmacèutica especialista en Farmàcia Hospitalària i treballo al Servei de Farmàcia, a l’Hospital Maternoinfantil.

El Servei de Farmàcia realitza la gestió del medicament, l’elaboració dels medicaments per a pacients ingressats i ambulatoris, l’atenció farmacèutica centrada en l’ús segur dels fàrmacs, i col·labora amb els diferents equips mèdics per assolir la millor atenció del pacient. Concretament, jo estic implicada en les àrees dels pacients crítics pediàtrics i de nounats.

Tanmateix, la docència i la investigació són dos àmbits ens els quals estic implicada activament, per tal de promoure i generar coneixement de l’ús del medicament.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital Infantil y Hospital de la Mujer

Farmacéutico/a
Farmacia
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Vaig iniciar el període de formació especialitzada en Farmàcia Hospitalària al 1990, en aquest hospital. En acabar la residència, vaig començar a treballar a la farmàcia de l’Hospital Maternoinfantil on he continuat fins avui.

L’activitat docent des de sempre ha estat present. He participat en els cursos de formació continuada adreçats a infermeria dintre de l’hospital. Des del 1998 també he dedicat molts esforços a organitzar anualment el Curs de Farmàcia Pediàtrica, per a farmacèutics que volen completar els coneixements en aquest camp. Durant 7 anys vaig ser professora associada de la Universitat de Barcelona (UB) de l’assignatura Pràctiques Tutelades a la Facultat de Farmàcia.

group_container
Perfils XXSS
Redes sociales
 
Profesionales relacionados
Sra. Carme
Cañete Ramirez
Farmacéutico/a
Farmacia
Sra. Aurora
Fernandez Polo
Farmacéutico/a
Farmacia
Infección en el paciente pediátrico inmunodeprimido
Sra. Inés
Jiménez Lozano
Técnico Especialista en Farmacia
Farmacia