Somos Vall d'Hebron

Imagen de Jacques Planas Morin
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dr. Jacques
Planas Morin

Dr.
Jacques
Planas
Morin

Sóc metge adjunt del Servei d’Urologia, amb especial interès en la recerca, diagnòstic i tractament del Càncer de Pròstata. La meva activitat mèdica i investigadora es desenvolupa, principalment, a la Unitat de Càncer de Pròstata, dedicada a l’atenció especialitzada i integral dels malalts afectes d’aquesta patologia.

 

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital General

Médico
Urología
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

L’any 1998 em vaig llincenciar en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i el 2004 vaig finalitzar la formació com especialista en Urologia a l’Hospital Universitari de Bellvitge. 

Des de 2004 treballo com a Facultatiu Especialista en Urologia a l’Hospital Vall d’Hebrón, dedicant-me específicament al diagnòstic i tractament del Càncer de Pròstata. L’any 2007 vaig obtenir el Doctorat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. 

Des de l’any 2019 exerceixo com a Cap de Secció (en funcions) de la Secció de Patologia Prostàtica i Renal. Actualment participo com a col·laborador en diversos projectes d’investigació i estudis finançats pel Fondo de Investigaciones Sanitarias (FIS) de l’Instituto Carlos III, i com a investigador principal en diversos Assaigs Clínics en Càncer de Pròstata. 

Sóc membre de la Asociación Española de Urología i de la European Association of Urology. Al llarg de l’any mantinc la meva formació continuada a través de cursos, congressos i jornades científiques nacionals i internacionals on sovint participo com a ponent. He estat el Director del primer Curs Internacional “Prostate Cancer Lives Matter”.

 

 
Noticias relacionadas
Profesionales relacionados
Dr. Enrique
Trilla Herrera
Jefe de Servicio
Urología
Dr. Juan
Morote Robles
Médico
Urología
Oncología, Investigación biomédica en Urología
Dr. Fernando
Lozano Palacio
Médico
Urología
Dra. Marta
Allué López
Dr. Lucas
Regis Plácido
Médico
Urología
Dr. Raul
Cocera Rodríguez
Médico
Urología
Dr. Enric
Miret Alomar
Dr. David
Lorente García
Dra. Ana
Celma Domènech
Médico
Urología
Dr. Jordi
Ropero Valverde
Dr. Alonso
Narvaez Barros
Dr. Carlos
Salvador Lacambra
Dr. Carles Xavier
Raventós Busquets
Jefe de Sección
Urología