Somos Vall d'Hebron

Imagen de Felicidad Valencia González
 
User info Wrapper
imagen
User info

Sra. Felicidad
Valencia González

Sra.
Felicidad
Valencia
González

Sóc Infermera Especialista en Pediatria i la meva trajectòria Professional ha estat dintre de l’hospitalització i concretament en l’àmbit medicoquirúrgic, sobretot en la unitat d’Hospitalització de Cirurgia Pediàtrica on es proporcionen cures individualitzades a nens i nenes que s’operen de diferents especialitats quirúrgiques que es poden donar en aquest servei en relació a l'amplitud d’especialitats quirúrgiques.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital Infantil y Hospital de la Mujer

Enfermero/a
Cirugía Pediátrica
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Disposo d'experiència de més de deu anys en l'àrea d'hospitalització pediàtrica juntament amb la titulació com Infermera Especialista en Pediatria i havent realitzat el Màster Oficial en Ciències de la Salut per la UIC, em permeten disposar de l'experiència, els coneixements i les eines necessàries per centrar-me professionalment en àmbits d'assistència sanitària com la docència.

També estic interessada en la possibilitat de realitzar o participar en projectes, tant en l'àrea de gestió com en la de recerca. Sóc una persona que està en constant evolució i necessito nous reptes professionals, disposo de capacitat d'adaptabilitat, treball en equip i domino les noves tecnologies.

Actualment participo en la docència d'Especialistes i Estudiants de Grau d'infermeria en l'àmbit assistencial així com la docència en el campus de Sant Joan de Déu tant en cicles formatius de TCAI com a grau d'infermeria.

He participat com membre vocal en el comitè d'Ètica assistencial del nostre hospital, ja que em preocupa l'atenció i la qualitat que es dóna a tots els pacients així com el recolzament als professionals davant dels nous reptes i dilemes ètics que es presenten.

group_container
Perfils XXSS
Redes sociales
  
Profesionales relacionados
Dr. Francisco Javier
Bueno Recio
Jefe de Sección
Cirugía Pediátrica
Sr. David
Usó Bou
Enfermero/a
Cirugía General y Digestiva