Somos Vall d'Hebron

Imagen de Eugènia Serramontmany
 
User info Wrapper
imagen
User info

Sra. Eugènia
Serramontmany

Sra.
Eugènia
Serramontmany

Sóc farmacèutica especialista en Farmàcia Hospitalària i treballo al Servei de Farmàcia de la Unitat d'assajos clínics onco-hematològics.

El Servei de Farmàcia d'assajos clínics es basa en la gestió del medicament, l'elaboració i manipulació de citostàtics per a pacients ingressats i ambulatoris, l'atenció farmacèutica centrada en l'ús segur dels fàrmacs en investigació, i col·labora amb els diferents equips mèdics i promotors per garantir el millor tractament pel pacient. El VHIO és un destacat centre oncològic integral d'excel·lència.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital General

Farmacéutico/a
Farmacia
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Vaig començar a treballar a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron el 2015 quan vaig iniciar la residència en Farmàcia Hospitalària, FIREn acabar la residència, em vaig incorporar a l'equip de Farmàcia de l'àrea d'assajos clínics onco-hematològics.

La Unitat d'Atenció Farmacèutica d'Oncologia del Departament de Farmàcia, amb la certificació ISO 9001:2008, està associada als programes d'oncologia mèdica de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

El Programa d'atenció farmacèutica d'oncologia és responsable de la preparació dels citostàtics, els anticossos monoclonals i altres fàrmacs antitumorals parenterals utilitzats en els assajos clínics en oncologia, i també del seguiment de l'activitat clínica en els pacients oncològics.

 
Noticias relacionadas
Profesionales relacionados
Sra. Carla
Alonso Martínez
Sra. Patricia
García Ortega
Sr. Lucas
Rivera Sánchez
Farmacéutico/a
Farmacia