Somos Vall d'Hebron

Imagen de Alonso Narvaez Barros
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dr. Alonso
Narvaez Barros

Dr.
Alonso
Narvaez
Barros

Sóc metge adjunt del Servei d'Urologia, amb especial dedicació en el trasplantament renal, la patologia prostàtica benigna i la patologia renal. 

Les meves àrees d'interès són la cirurgia robòtica, laparoscòpica i mínimament invasiva del ronyó, així com la cirurgia amb làser de pròstata.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital General

Médico
Urología
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

L'any 2009 em vaig llicenciar en Medicina i Cirurgia per la Universitat Federico Vila-real a Lima-Perú. Al 2017 vaig finalitzar la formació com a especialista en Urologia a l'Hospital Universitari de Bellvitge, incloent una estada en el Departament d'Urologia Oncològica de l'Hospital Universitari de Karolinska (Estocolm-Suècia). Certificat com a uròleg per l'Associació Europea d'Urologia com Fellow of the European Board ofUrology (FEBU).

Estic acreditat com a personal investigador d'animals d'experimentació pel Centre Científic i Tecnològic de la Universitat de Barcelona (2015).

Vaig iniciar la meva activitat assistencial i investigadora en el Servei d'Urologia de l'Hospital Vall d'Hebron a l'agost del 2017, dedicant-me específicament a la hiperplàsia benigna de pròstata (HBP), Patologia Renal i el Trasplantament Renal.

Sóc Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona amb qualificació d'excel·lent "Cum laude" (2019).

Especial interès en recerca científica, amb presentació de nombroses comunicacions orals i pòsters en congressos, reunions i jornades nacionals i internacionals, així com diverses publicacions científiques en revistes nacionals i internacionals d'alt impacte.

A més, actualment sóc investigador del grup de Fisiopatologia Renal de l'Institut de Recerca Vall d'Hebron dins del VHIR.

 
Noticias relacionadas
Profesionales relacionados
Dr. Enrique
Trilla Herrera
Jefe de Servicio
Urología
Dr. Juan
Morote Robles
Médico
Urología
Oncología, Investigación biomédica en Urología
Dr. Fernando
Lozano Palacio
Médico
Urología
Dr. Luis
Castro Sáder
Dra. Mercè
Cuadras Solé
Dr. Albert
Carrión Puig
Médico
Urología
Dr. Enric
Miret Alomar
Dr. José
Placer Santos
Médico
Urología
Dr. Carlos
Salvador Lacambra
Dr. Jacques
Planas Morin
Médico
Urología
Dr. Jordi
Ropero Valverde
Dr. Lucas
Regis Plácido
Médico
Urología
Dr. Carles Xavier
Raventós Busquets
Jefe de Sección
Urología