Somos Vall d'Hebron

Imagen de Albert Carrión Puig
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dr. Albert
Carrión Puig

Dr.
Albert
Carrión
Puig

Sóc metge adjunt del servei d'Urologia i Trasplantament renal. Desenvolupo la meva activitat dintre de la Unitat de Carcinoma Urotelial (bufeta i tram urinari superior). Participo activament en el programa de cirurgia robòtica del càncer de bufeta i en nombrosos projectes d'investigació en carcinoma urotelial. Sóc Doctor en medicina per la Universitat de Barcelona i pertanyo al panell d'experts en càncer de bufeta musculo-invasiu i metastàtic de la Guies Europees d'Urologia ("EAU Guidelines").

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital General

Médico
Urología
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Em vaig llicenciar en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona el 2009 i vaig realitzar la meva especialització via MIR d'Urologia a l'Hospital Clínic de Barcelona (2010-2015) a on vaig obtenir el premi MSD al millor resident de la promoció (2016). 

En finalitzar la residència vaig rebre el "Premi Fi de Residència Emili Letang" consistent en una beca d'investigació en marcadors moleculars de càncer de próstata, així com una beca de la "European Urological Scholarship Programme" (EUSP) per a fer una rotació al University College of London Hospital. Posseeixo el certificat "Fellow of the European Board of Urology "des del 2016. 

Vaig exercir com a adjunt d'urologia a l'Hospital Clínic durant l'any 2016. Des de 2017 sóc facultatiu especialista d'Urologia a l'Hospital Vall Hebron on concretament em centro en el maneig del Carcinoma Urotelial (bufeta i tram urinari superior). 

Sóc Doctor en medicina per la Univesitat de Barcelona (Exc. Cum laude). 

Des del 2021 pertanyo al panell d'experts en càncer de bufeta musculo-invasiu i metastàsic de la Guíes Europees d'Urologia ("EAU Guidelines"). Sóc membre de la Societat Catalana d'Urologia, de la Societat Espanyola i de la "European Association of Urology". He publicat nombrosos articles com a primer autor en revistes tant nacionals com internacionals.

 
Noticias relacionadas
Profesionales relacionados
Dr. Enrique
Trilla Herrera
Jefe de Servicio
Urología
Dr. Juan
Morote Robles
Médico
Urología
Oncología, Investigación biomédica en Urología
Dr. Alonso
Narvaez Barros
Dr. David
Lorente García
Dra. Mercè
Cuadras Solé
Dr. Carlos
Salvador Lacambra
Dr. Enric
Miret Alomar
Dr. José
Placer Santos
Médico
Urología
Dr. Fernando
Lozano Palacio
Médico
Urología
Dr. Carles Xavier
Raventós Busquets
Jefe de Sección
Urología
Dra. Ana
Celma Domènech
Médico
Urología
Dr. Raul
Cocera Rodríguez
Médico
Urología
Dr. Luis
Castro Sáder