We are Vall d'Hebron

Fuat Arikan Abelló's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dr. Fuat
Arikan Abelló

Dr.
Fuat
Arikan
Abelló

Sóc coordinador de la patologia vascular del Servei de Neurocirurgia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i membre de la Unitat d'Investigació de Neurotraumatologia i Neurocirurgia (UNINN) del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR).

Centers Info

Belongs to the institutions

General Hospital

Doctor
Neurosurgery
Location

Vall d'Hebron Research Institute

Neurosurgery and Neurotraumatology Research Unit (UNINN)
Location
Curriculum

Currículum

Vaig cursar els estudis de medicina a la Universitat de Barcelona (1998). Vaig realitzar la meva especialització via MIR a neurocirurgia a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, ampliant la meva formació en estades a l'estranger, entre les quals destaquen el Servei de Neurocirurgia de l'Hospital Henry Ford de Detroit en 2007 i el Servei de Neurocirurgia de la Universitat de Califòrnia a San Francisco (UCSF) el 2012. Vaig obtenir el grau de Doctor en Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona amb qualificació Excel·lent Cum Laude al març de 2015 i premi extraordinari de doctorat a l'octubre de 2016.
La meva activitat assistencial es centra fonamentalment en la patologia vascular cerebral, destacant una àmplia experiència en cirurgia aneurismàtica, de malformacions arteriovenoses i en cirurgia de revascularització cerebral mitjançant la realització d'anastomosi (bypass) d'alt i baix flux. Altres àrees d'experiència se centren en la cirurgia de base de crani mitjançant tècniques endoscòpiques. A més en l'àmbit de la patologia vascular tinc un perfil de neurocirurgià híbrid formant part de la Unitat de Neuroradiologia Intervencionista de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron des de 2009, on participo en procediments endovasculars diagnòstics i terapèutics de la patologia vascular cerebral, medul·lar i de cap i coll.
Sóc autor o coautor de nombrosos articles publicats en revistes nacionals i internacionals. Entre la meva tasca científica consta la contribució com a investigador principal i coinvestigador en nombrosos assaigs clínics i sóc responsable de diferents línies d'investigació clínica així com en experimentació animal.

group_container
Perfils XXSS

Xarxes socials

  
Related professionals
Dr. Fran
Martinez Ricarte
Researcher
Neurosurgery and Neurotraumatology Research Unit (UNINN)