We are Vall d'Hebron

Assumpta Ricart Conesa's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dra. Assumpta
Ricart Conesa

Dra.
Assumpta
Ricart
Conesa

Soc especialista en Medicina Intensiva i doctora en Medicina i Cirurgia General per la UB. He treballat com a metgessa assistencial en l’atenció al pacient crític en diverses unitats de cures intensives, compaginant-ho amb la coordinació de trasplantaments. M'he format en gestió a ESADE i la UB. Des de fa més de 15 anys m'he centrat en la gestió en l'àmbit dels crítics, Urgències i Emergències. Soc professora de la UB en Seguretat del pacient, comunicació i habilitats relacionals.

Centers Info

Belongs to the institutions

General Hospital

Medical Coordinator
Accident and Emergency Department
Location
Curriculum

Currículum

Des de 2014 soc Directora Clínica d'Urgències de l'Hospital General Vall d'Hebron. En els 7 anys previs vaig assumir la Jefatura de Servei de l'Hospital Moisès Broggi incloent el procés de fusió amb l'Hospital General de l'Hospitalet. Vaig ser Cap de Servei de les UCIs de l'Hospital General d'Igualada i Hospital General de Vic,

He compaginat la meva activitat a les Unitats de Crítics i Urgències amb la coordinació de trasplantaments tant a l'Hospital de Bellvitge, com a l'Hospital Clínic de Barcelona.

Desenvolupo activitat docent com a professora associada de la UB col.laborant amb el Màster del malalt crític i emergències en les àrees de Seguretat del pacient i comunicació i habilitats relacionals. Formo part també dels professors del programa docent internacional de coordinació de trasplantaments (TPM i Ketlod).

Després de la meva formació com a metge intensivista, m'he format en gestió cursant el Máster de Gestió Hospitalària tant d'ESADE com de la UB. Actualment estic realitzant el Master de Direcció Pública a la Escola d'Adminsitració Pública de Catalunya.

He participat en grups de recerca durant la fase de tesis doctoral en les infeccions nosocomials a les Unitat de Crítics i he participat en projectes europeus de definició d'estàndars de qualitat en la donació i trasplantaments.

La meva formaci

  
Related professionals
Dr. Xabier
Michelena Vegas
Sra. Vanesa
Costa Cosculluela
Nursing Supervisor
Accident and Emergency Department
Dr. Jordi
Llaneras Artigues
Sra. Angelica
Varón Alvarez
Nurse
Accident and Emergency Department
Sr. Laionel
Peñafiel Rubilar
Sra. Loles
Berges
Nurse
Accident and Emergency Department