Dr. Andreu Joan Aloy Punzano

Institutions of which it is part

Cross-departmental services

Information Systems Management

Coodinador de xarxes d'expertesa clínica i acreditació

Treballo en el sistema de salut des de fa més de 37 anys. La meva trajectòria professional ha estat des de un principi com a infermers en diferents hospitals i serveis. En el nostre hospital he treballar especialment en el servei d’urgències, en el quiròfan d’urgències, i he format part de l’equip de trasplantament durant deu anys. Actualment soc el coordinador del hospital de la Xarxes d’experta clínica  i acreditació. (XUEC –CSUR – ERN).

Curriculum

Treballo en el sistema de salut des de fa més de 37 anys. La meva trajectòria professional ha estat des d'un principi com a infermer en diferents hospitals i serveis. En el nostre hospital he treballat especialment en el servei d'urgències, i quiròfan d'urgències. He format part de l'equip de trasplantament durant deu anys.
Des de fa més de 17 anys he desenvolupat les tasques de comandament d'infermeria com a supervisor, i com adjunt d'infermeria en diferents projectes estratègics de la direcció de l'hospital.
La meva inquietud ha estat en la millora del coneixement, la formació, comunicació, lideratge, i l'expertesa en la gestió i planificació en projectes de la direcció de l'hospital.
He desenvolupat durant cinc anys la representació en el Comitè Científic de l'Institut de Recerca VHIR, a l'àrea d'infermeria.
Durant 7 anys he estat Coordinador de la Reordenació de l'Atenció Especialitzada Ambulatòria (RAE) del Servei d'Atenció Primària (SAP) Muntanya a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.En el mateix període he estat com a Cap d'Admissions de l'Àrea General de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, i responsable del personal administratiu.
Actualment sóc el Coordinador de les xarxes d'experta clínica i acreditació. (XUEC –CSUR – ERN) de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, i interlocutor amb altres institucions. 
Currículum Vitae.
Doctor en Ciències de la Salud per la Universitat Autònoma de Barcelona. (UAB) 2019
Tercer cicle del doctorat en infermeria per d’Universitat d’Alacant (UA) 2003
Bachelor in nursing for Univeerssity Hogesscholl Zeeland 2003
Graduat superior en ciències d’infermeria segon cicle Universitat Internacional de Catalunya (UIC) 2002
Diplomat en infermeria per la Universitat de Barcelona (UB) 1982
Master en ciències d’infermeria per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) 2007
Master en gestió en serveis d’infermeria per la Universitat de Barcelona (UB) 1999
Postgrau en la gestió hospitalària Universitat de Barcelona (UB) 1993
Professor en el Master i Postgrau en infermeria quirúrgica,  Unitat docent Vall d’Hebron, de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). 2002 – 2019.
Andreu Joan Aloy Punzano

Institutions

Cross-departmental services

Information Systems Management

Coodinador de xarxes d'expertesa clínica i acreditació

Professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vhebron.net, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.