We are Vall d'Hebron

Albert Cortés Borra's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Sr. Albert
Cortés Borra

Sr.
Albert
Cortés
Borra

Sóc infermer amb més de 30 anys d'experiència a l'Hospital Vall d'Hebron. Durant aquest temps he dedicat la meva tasca professional a les malalties víriques, al pacient traumatològic i, des de ja fa uns anys, a la gestió infermera.

Centers Info

Belongs to the institutions

Maternity and Children's Hospital

Nursing Supervisor
Paediatrics
Location
Curriculum

Currículum

Des del 2016 sóc supervisor d'infermeria del torn de nit a l'Àrea Maternoinfantil, tot i que m'he dedicat a la gestió des de 2007 quan vaig assumir la supervisió de l'àrea de sistemes d'informació de la direcció d'infermeria. Posteriorment, fins el 2013, vaig ser adjunt de recursos humans.

Activitat docent
La meva activitat docent està relacionada amb els sistemes d'informació i la gestió sanitària. Sóc col·laborador docent a la UAB, UNED, Escola d'Infermeria Gimbernat, Col·legi d'Infermeria de Barcelona, entre altres organitzacions.

Formació
Vaig acabar la diplomatura d'infermeria l'any 1984, però al llarg del temps m'he anat formant en altres disciplines que poden aportar valor afegit a la meva feina, com els experts universitaris en direcció de programes d'e-learning, el d'aplicacions multimèdia i el de direcció de sistemes d'informació. L'any 2010 vaig acabar el Màster en Gestió de Serveis d'Infermeria.

group_container
Perfils XXSS
  
Related professionals
Dr. Carlos
Rodrigo Gonzalo de Liria
Head of Department
Paediatrics
Researcher
Maternal and Foetal Medicine
Dr. Quique
Pérez