El Pare Noel ha arribat a Vall d’Hebron fent un descens en ràpel des de la 15a planta de l’Hospital MaternoInfantil

Aquest dimecres 20 de desembre, els infants de l'Hospital MaternoInfantil de Vall d'Hebron han rebut una visita molt especial: el Pare Noel i tres Elfs han fet un descens en ràpel des de la 15a planta de l'edifici per fer-los entrega de regals.

20/12/2017

La iniciativa s’emmarca dins la línia d’humanització que segueix l’Hospital MaternoInfantil. Vall d’Hebron situa al pacient al centre de la seva activitat i té com a objectiu que la relació amb el pacient sigui més humana, propera i agradable. A l’Hospital MaternoInfantil s’aposta per oferir als pacients una assistència de qualitat.

Com explica Eunice Blanco, cap de la Unitat d’Atenció al Ciutadà i Treball Social de l’Hospital MaternoInfantil, “un dels nostres reptes és millorar cada dia l’experiència del pacient. Incloem les famílies, professionals i voluntaris i també totes les empreses que de manera altruista col·laboren amb nosaltres. A més, està comprovat que aquestes iniciatives promouen el benestar emocional dels nens i contribueixen d’una manera notòria a la millora del pacient. A l’Hospital MaternoInfantil formem, investiguem i innovem”.  

Aquesta acció ha estat possible gràcies a l’empresa Accés Vertical, especialistes en treballs en alçada, que han decidit destinar el seu temps i una part dels beneficis anuals de l’empresa a portar il·lusió als nens que passen aquests dies hospitalitzats a Vall d’Hebron. “Accés Vertical ens ha ofert la possibilitat de fer somriure als nostres nens amb regals i una visita molt especial que transmet la il·lusió del Nadal”, afegeix Eunice Blanco. 

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vhebron.net, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.