Xavier Prats ha lloat l'excel·lència de Vall d'Hebron durant la seva visita al Campus

Xavier Prats, Director General de Salut i Seguretat Alimentària de la Comissió Europea ha visitat les instal·lacions de Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus.

10/04/2017

Xavier Prats, Director General de Salut i Seguretat Alimentària de la Comissió Europea ha visitat les instal·lacions de Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus i després ha pronunciat la conferència L'estat de la salut a Europa en la que ha fet un repàs de com la tecnologia i els canvis demogràfics estan transformant radicalment les nostres societats i quin impacte tindran sobre la medicina i els sistemes de salut en els països europeus.

Com a agraïment per la seva visita ha rebut de mans del Dr. Vicenç Martínez, Gerent de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, la Dra. Anna Ochoa de Echagüen, Directora Asistencial Hospital Vall d'Hebron de Barcelona i el Sr. Francesc Iglesias, adjunt a la Gerència de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, una litografia que reprodueix una de les imatges guanyadores del Concurs de Fotografia Científica del VHIR.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vhebron.net, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.